Træning og Aktivitet Visitation

Århusvej 35, Tirstrup
8400 Ebeltoft
 

Henvisning til Træning og Aktivitet kan også sendes til følgende e-mail:
 
 
Der kan rettes henvendelse direkte til visitator på alle hverdage mellem kl. 8.00-10.00.

 

April 2019

 

SELVTRÆNING.

Jeg har ladet mig fortælle, at der de sidste par år har været meget stor fokus på selvtræning i Syddjurs Kommune.

Rigtig mange af Jer har haft øget lyst til at holde Jer i fysisk god form eller blot holde formen vedlige. Og det er jo så fantastiskJ

Med mange flere borgere der benytter sig af Selvtrænings tilbuddet på de forskellige Centre, ja så opstår der også et behov for udvidelse af åbningstiderne. Så det har vi selvfølgelig gjort noget ved.

Fra mandag den 13. maj 2019 er åbningstiderne på alle Centre udvidet. Det vil sige, at der nu er mulighed for at træne i flere tidsrum i løbet af både hverdage og weekend. (Se åbningstiderne på dit Lokalcenter – åbningstiderne kan variere fra Center til Center – prisen er den samme.)

Derudover åbnes der op for, at du kan træne på hvilket Center du vil, blot du har fået din instruktion på dit lokale Center.

Så med øget tilgængelighed for at holde på formerne, er der vist kun et at sige:

RIGTIG GOD TRÆNINGJ

Dorte Carlsen, Leder VTA

Selvtræning på AGS

Selvtræning på AGS - Syddjurs Kommune

Selvtræningstider for borgere i et træningsforløb

Du har som led i dit træningsforløb på AGS mulighed for at træne selv på centret på særlige tidspunkter. Dette skal aftales med din terapeut.

Selvtræningstider for pensionister og efterlønsmodtagere

Pensionister og efterlønsmodtagere har mulighed for at selvtræne. Det er et Åben Center-tilbud og koster aktuel takst for Åben Center-tilbud - Klik på dette link: Takstbladet, hvor man se taksterne sidst i dokumentet under "Ældreområdet i øvrigt".

For at benytte tilbuddet skal du instrueres af vores fysioterapeuter i at bruge centrets udstyr, inden du selv kan gå i gang med at træne. 

Vil du vide mere om selvtræning på AGS eller tilmelde dig, kan du kontakte fysioterapeut Sean Blicher Marschall på tlf. 8753 6122. 

Åbningstider for selvtræning:

Alle hverdage: 07.00 – 08.00

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag: 17.00 – 20.00

Fredag: 15.00 – 20.00

I weekender og på helligdage: 09.00 – 19.00  

 

virkelyst8400@gmail.com Seniorhuset Århusvej 35, Tirstrup 8400 Ebeltoft og Virkelyst Ballevej 4E, Tirstrup 8400 Ebeltoft
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk